Shenzhen Card Cube Smart Technology Co., Ltd
Produk-produk
Gelang kuning

Gelang kuning

Gelang kuning Adat warna, saiz, bentuk...

Parameter

Gelang kuning

Yellow Bracelet

China Kad Cube Kumpulan gelang kuning pengilang dan pembekal gelang kuning, kilang gelang kuning kami di shenzhen china, Cube Kad adalah rakan perniagaan dipercayai dalam industri gelang kuning.

Yellow Bracelet

Kuning gelang dengan alzheimerand #39; s penyakit lelaki tua yang memakai gelang emas, yang lampirkan manand lama #39; s hubungi maklumat seperti nama, alamat rumah, orang-orang yang tersayang, supaya orang lain temui penggera atau kembali, selepas yang berkesan di negara-negara maju mempunyai akal.

Yellow Bracelet

Yellow BraceletLatar belakang gelang kuning:

Gelang kuning, permohonan 10 tahun di Amerika Syarikat, membantu ramai mengidap alzheimerand #39; s penyakit rumah orang tua. Alzheimerand #39; s penyakit yang dikenali sebagai alzheimerand #39; s penyakit. Menurut alzheimerand #39; s Persatuan China, menurut kajian yang dijalankan, diterbitkan pada tahun 2011 seramai 36.5 juta orang di seluruh dunia mengalami alzheimerand #39; s, setiap saat 7 a orang yang mengalami penyakit ini, adalah ancaman kepada kesihatan orang tua salah satu andquot di; killerandquot besar yang empat;. Negara-negara asing dalam, penghidap alzheimerand #39; s penyakit orang tua itu memakai pakaian seragam yang menandakan andquot; kuning braceletandquot; label seragam dicetak pada gelang, gelang tangan diletakkan dalam keluarga untuk mengisi maklumat hubungan apabila lelaki tua itu hilang, tofacilitate untuk mencari keluarga masing-masing, ini dipanggil andquot di; planandquot Keselamatan; Laman utama.

Struktur gelang kuning:

andquot; Braceletandquot kuning; kuning mudah dilihat sebagai gezer, transverse pada gelang dengan andquot; Sila bantu meandquot; dan andquot; Selamat Homeandquot; dengan kata-kata putih, gelang tangan adalah pusat yang boleh membuka deposit andquot informationandquot; kira-kira memakai manand lama #39; s nama, umur, alamat rumah, apakah penyakit maklumat asas seperti cebisan kertas yang kita boleh.

Peranan utama gelang kuning A:

1. dengan alzheimerand #39; s penyakit lelaki tua yang memakai gelang emas, yang lampirkan manand lama #39; s hubungi maklumat seperti nama, alamat rumah, orang-orang yang tersayang, supaya orang lain temui penggera atau kembali, selepas yang berkesan di negara-negara maju mempunyai akal.
2. andquot; Braceletandquot kuning; juga boleh digunakan sebagai patientand #39; s identiti khas, mudah untuk menyebabkan orang kebimbangan, akan akhirnya membantu orang tua itu rumah pada satu tarikh awal.

Pakej gelang kuning:

· Berat: 16.8 g/pc
· Pembungkusan: 100pcs / satu polibeg, 1000pcs / satu kadbod
· Kadbod saiz: 515 mm * 255 mm * 350 mm
· N.W: 16.8 kg/ctn
· G.W: 17.8 kg/ctn

♦ Hubungi

Telefon: 86-755-89894425 Faks: 86-755-84521292

Alamat: 4andamp; 7/F, bangunan E, Longjing Industrial Park, Jalan Bantian, Longgang Daerah, Shenzhen, China.Zip: 518129

E-mel: info@worldnfc.com

Laman web: http://www.worldnfc.com

Hot Tags: kuning gelang, China, pembekal, pengeluar, kilang, harga borong, murah dan rendah
Barangan yang berkaitan

Kategori produk

Pantas

Copyright © Shenzhen Card Cube Smart Technology Co., Ltd